Здравейте,

Аз съм Иван Кръстев – основател на travellerprofession.com. Повече за мен и блогът Професия пътешественик може да прочетете тук!

Ако сферата ви на дейност е в областта на туризма или предлагате хотелиерски и ресторантьорски услуги, то не се колебайте да се свържете с мен!

Заедно може да си сътрудничим в следните направления:

  • популяризиране на услугите ви чрез изготвяне на статия, снимков материал или рекламен банер на страниците на блога ми;
  • участия и отразяване на събития, свързани с популяризирането на туристическа услуга или презентиране на туристическа дестинация (държава, регион или дълъг маршрут);
  • презентиране на продукт или услуга в социалните мрежи – профилите ми са създадени през м. април 2019 г. и за отрицателно време придобиха популярност. С всеки изминал ден потребителите се увеличават, а ето до момента какво съм постигнал:

Facebook Followers: 26 000+

Instagram Followers: 2 200+

Създадох блога ми в началото на м. януари 2020 година и за отрицателно време той се превърна в един от най-посещаваните и четени сайтове! Статистиката говори сама по себе си, че интересът към проектът е голям и всеки месец над имам над 1 400 посещения в блогът. Това е гаранция, че съвместната ни работа ще постигне успех!

За този кратък период от време успях да реализирам доста интересни и разнообразни проекти, някой от тях придобиха и международна популярност! Представям ви и по-интересните от тях:

  • имах удоволствието да посетя Музеят на илюзиите в София, като се надявам, че чрез статията ми съм успял да го популяризирам още повече!
  • след като отразих подробно първият участък на новата линия 3 на Софийското метро, част от снимките ми попаднаха в международният сайт UrbanRail.net, популярен сред туристите и любителите на релсовият градски транспорт, където има актуална информация за всеки вид релсов транспорт в цял свят!
  • успях да изградя много добри взаимоотношения с популярни youtube влогъри – Мемоарите на една мечта и Sonya AroundTheWorld, като до момента сътрудничеството ни е доста успешно!

Бих се радвал да работим заедно, за да може да мотивираме хората да пътуват и да изживяват мечтите си и да популяризираме известни и не чак толкова дестинации. Каквито и идеи за сътрудничество да имате – смело ги споделете!

А ето как може да се свържете с мен – кликни тук 🙂

This post is also available in: English (Английски)