1_optimized

Здравейте!

Аз съм Иван Кръстев и работя във финансовата сфера, но в свободното си време обичам да пътувам! С течение на времето това се превърна в неизменна част от моят живот. Пътешествам, за да опознавам нови места, хора и култури, както и да създавам спомени и емоции за цял живот. Винаги разказвам с голямо удоволствие на приятели и познати какво ме е вчечатлило по време да дадено пътуване. Обичам да правя страшно много снимки. Помагам на приятелите ми да си организират пътуванията и давам полезни съвети кога, къде и какво да се посети.

Посетил съм 22% от света 🗺

В този блог са събрани пътеписи и фотографии от пътешествията ми от 4 континента, 32 държави и над 200 интересни места от Земното кълбо 🌎

word_optimized
9.връх Ком

Така се роди и идеята ...

чрез личните ми истории и разкази за пътешествията ми да мотивирам все повече хора да пътуват и да опознаят света около нас! За това създадох блогът "Професия Пътешественик", където да пиша и споделям за местата и нещата от живота, които ме вълнуват и впечатляват.

Моят отпечатък 📖

Автор съм на книгата "Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК", в която съм събрал 9 разказа от познати и непознати кътчета по света и разказвам за приключения ми сред красива природа, местни забележителности, скандални атракции и хилядолетни традиции и обичаи!

От средата на 2021 г. съм член на Българската асоциация на журналистите и писателите по туризма - АБУЖЕТ. През пролетта на 2022 г. излезе книгата "Антология на миражите", в която съм съавтор заедно с още 50 известни писатели и журналисти пътешественици.

pyteshestvenik_cover_fr
20180502_095937
20190414_140526
img_7644_optimized

Готови ли сте за приключения ⛵️✈️🚲

Това не е стандартен блог, в където ще четете само за невероятни пътувания до екзотични острови, големи градове, екзотични джунгли! Тук ще намерите много повече от разказ за едно пътуване или съвети как да си организирате пътуването и каква храна да пробвате! Ще станете част от приключенията на един неуморен пътешественик, който ще предаде емоцията на всяко едно място, за което четете и ще бъдете съпричастни с преживяното, сякаш вие сте там. А защо да не изживеете и емоцията на други личности, пътуващи като мен? В този блог ви очакват срещи и с други интересни личности, пътуващи и живеещи по широкият свят, които има какво да кажат.

Мечтата ми е да посетя всички континенти, но най-вече ми се иска да видя някои от вас, на местата на които съм бил аз и вие сте прочели за тях от мен!

Всеки може да си намери причина да не пътува! А то не е никак трудно, страшно или скъпо! Въпрос на желание и мотивация е - само ви трябва посока!