Всични ние обичаме, когато някой наш познат се върне от пътуване да ни донесе я магнитче, я някое друго сувенирче от мястото, където е бил 🙂 С времето това сякаш се е превърнало в традиция и дори и да не дадеш заявка – пътешественика винаги ще ти вземе нещо и ще те зарадва!

Но защо и ние самите да не изненадаме и зарадваме пътешествениците? Един мил жест, с който да покажем, че и ние мислим за тези авантюристични личности и можем също да им подарим нещо, което хем да им е полезно по време на пътешествията, хем и да им напомня за тях когато не пътуват.

Ще кажете, че е много трудно, но ще ви изненадам приятно с няколко предложения и съвета какво да подарите на пътешествени!

Бягство от града

Забързано ежедневие – ставаме рано за работа, препускаме по цял ден между задачи и ангажименти, вечер се прибираме и домашните задължение ни запленяват до късните часове. И така всеки ден един повтарящ се ритъм … Време е за бягство от града!

Всеки иска да се потопи в тишината и спокойствието на провинцията! Релакс в планината или в малко селце – това е мечта на всеки, жадуващ за кратка почивка. Защо да не зарадвате своите познати с едно спокойно бягство сред природата и да подарите няколко дни тишина сред природата! Разгледайте предложенията за почивка и планирайте бягството още сега, като вие също може да се включите в него 🙂

Приключение на открито

Наближава рожденият ден на приятел или колега, на който адреналина му е в кръвтта, а вие се чудите какво да му подарите! Разгледайте екстремните предложения за прилив на адреналин и подари едно от 100-те вълнуващи приключения, които ускоряват пулса!

Нещо вкусно може би …

Със сигурност приятелите ви докато са обикаляли земното кълбо са пробвали невероятно вкусни храни и божествени напитки от всякакви народности! Защо да не им подарите едно кулинарно приключение, без да ги пращате много на делеч и да им предложите традиционна или екзотична кухня? А ако вие си пробвали тези изкушения – вземете и за вас 🙂

Скреч карти и постери

Един уникален подартк за всички, които обичат да пътуват са скреч картите! Скреч картата представлява географска карта, покрита с тънък слой скреч фолио, което закрива самото съдържание на картата. Когато дадена държава е посетена и скреч фолиото върху нея се изтрие с монета, отдолу се разкриват красиви цветове и детайли. Така се създава нова, цветна карта на собствените ни пътешествия.

Книга за пътешествия

Книгите за пътешествия и приключения са най-добрият подарък, с който да зарадвате хората, които обичат да пътуват. Така те ще опознаят както нови места, така и ще се върнат на познати локации. Книгата може да послужи и като гид по време на пътешествието!

И ловец съм, и рибар съм …

Ловът и риболовът също носят приключенски заряд! Около вас със сигурност има поне един ловец или рибар. За да е по-богат улова им разгледайте предложенията за интересни и забавни подаръци и ги добавете към “плячката” им 🙂 Така освен, че ще ги зарадвате ще покажете, че сте наясно и със страничните им хобита и няма как да не ги зарадвате от сърце!

Касичка за спестявания за пътуване

Един забавен и оригинален начин, да изненадате приятелите си! Касичката е идеален начин не само пътешествениците, но всеки един от нас да има цел и да я преследва, било то и като пуска по стотинка на ден в нея. Ключът към постигане на целите и мечтите е постоянството, така че искам да ви попитам: “Вие имате ли цел и ако да – как ще я постигнете?” 🙂

Надявам се предложенията да са ви се строрили интересни и да успеете да изненадате своите приятели пътешественици 🙂 А защо да не си направите и подарък за себе си – заслужавате го!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *