Posted on

Не знам дали ще ми повярвате, но през 2019 г. от шега та на майтап се родиха първите мисли и идеи за проекта ми “Професия пътешественик”! Тогава исках да направя нещо, свързано със страстта ми да пътувам. Не знаех какво точно да направя, но една от тези плахи идеи бе да напиша книга. Благодарение на издателство “Екрие” и 2 години неуморен труд тя вече е факт 🙂

За мен светът е една голяма книга и всяко едно пътуване е прочетена страница, включваща нови емоции, чувства, хора, места, култура, кухня и като цяло един нов и необятен свят, който се разкрива пред очите ни! И точно поради тази причина вложих цялата си душа и сърце в тази книга – за да мога да споделя този голям и пъстър свят с вас и да станете част от магията на приключението.

Сигурно сте чели много пътеводители и пътеписи, разказващи за всякакви туристически обекти,с исторически и статистически данни! Може би си задавате въпроса с какво е по-различна тази книга и защо трябва да я прочетете? Ами защото тя не е обикновен пътеводител – тя е отражение на душата ми по време на мои лични пътувания, в които освен че съм открил нови места от света съм открил и нови познания за живота и за себе си, изживял съм определени емоции в даден период от живота ми и това ми е помогнало да постигна нова цел, да променя живота си или просто да се науча да живея така, че да съм щастлив от всичко, което правя!

Ще прочетете за много пътешествия, с много любопитна информация за местата, на които съм бил, както и за живота на героите, с който съм бил там! Това не е художествена измислица, не поредният пътеводител, не е някой скучен роман – това е разказ за неспиращи приключения през погледа на един неуморен пътешественик!

Очаква ви един невероятен микс от много емоции и интересни приключения, събрани в 9 разказа от 4 континента! Какво по-хубаво от това на едно място да може да плажувате на приказните плажове на Тайланд или да се озовете в клетката на жив тигър, да се разхождате във футуристичният Сингапур или да усещате следобедната магия на Ориента в Истанбул, защо не и да изживеете едно щуро посещение в Кайро и да се опитате да разгадаеш тайните на Пирамидите или Сфинксът!? Но това не е всичко – очакват ви и топлите пясъци на Сахара и едни много дружелюбни камили, както и кристалните води на Карибското крайбрежие и сблъсък с древните цивилизации на маите в Мексико!

Няма как да устоиш на изкушението да не разбереш какво още те очаква в тези 228 страници, към които е добавен и богат снимков материал!

Ако си готов да се впуснеш в едно ново приключение и да откриеш някъде там между редовете себе си – не се притеснявай да поръчаш книгата чрез e-mail или чрез посочените социални мрежи:

4 Replies to “книга „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“”

  1. Страхотна книга и четиво като цяло! Горещо я препоръчвам и се надявам да има още такива книги от този автор! Благодаря за това невероятно приключение 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *