Posted on

Позната ли ви е следната ситуация? Посещавате интересен туристически обект, нищо не чувате от това, което казва екскурзоводът и всеки се бута да чуе какво се говори? Точно поради тази причина голяма част от нас предпочитат да не ползват екскурзоводи или местни гидове, а да се пробват сами да се ориентират и разберат какво има в даден обект. За съжаление така понякога се изпускат важните и интересни факти. И не на последно място – сигурно на много от вас се иска не вие да отидете до туристическия обект, а той при вас, защото в забързаното ни ежедневие понякога не ни остава време за път!

Невероятно е, когато желаният тур е в ръката ти!

Но вече не е необходимо да си мечтаете да има решения за тези предизвикателства, пред които са се изправяли много от вас! Затова са се погрижили „Аудиогид България“ – една от малкото туристически фирми в България, която предлага разнообразни туристически предложения.

За тях чух съвсем наскоро и останах приятно изненадан от това, че те предлагат от традиционните групови екскурзии с аудио гайд до иновативните индивидуални екскурзии с аудио гайд или мобилно приложение!

Изборът от турове богат и разнообразен, дори и от към езици!

От началото на 2018 година стартират предлагането на аудио екскурзии с аудио гид устройство, като услугата се предоставя в офис на място (в София, Пловдив и Несебър), като устройството се отдава под наем за цял ден. Услугата става доста популярна благодарение на това, че записите са достъпни на 9 езика и по този начин туристи от цял свят може да се докоснат до невероятните кътчета на България. А най-голямото предимство е, че всички аудио екскурзии се предлагат и на български език.

Изберете си дестинация и си направете една невероятна екскурзия, без да бъдете обезпокоявани от други хора. Изберете сами темпото си – не е необходимо да се съобразявате с графиците на гидовете или да тичате след тях, за да не изпуснете нещо от историята му. Историята за обектите вече ще бъде във вашите ръце и така ще може да я чуете колкото пъти искате и когато искате. Само трябва да си изберете локация – София, Пловдив, Несебър, Рилски манастир … Все места, на които има какво да се види и чуе, така че което и да изберете от тях няма да съжалявате!

Желаещ за разходка до Рилският манастир?

Още по-голямо удобство е, че устройствата позволяват качването на снимки и видео, които създават удобства за всички. Има и карти, които показват с номера различните туристически обекти, които съответстват на записа. А за удобство и на хората, затрудняващи се с локацията на обектите са записани и кратки видео-упътвания на малко по-сложните за ориентация места.

В бързо развиващата се ера на дигиталните и иновационни услуги е съвсем логично и услугите на „Аудиогид България“ да се развиват с пълна сила и да предлагат интересни и различни услуги. Съвсем отскоро те създадоха и Приложението Audio Guide Bulgaria.

Много от нас са свикнали да правят всичко чрез телефона си – да пазаруват, да слушат музика и гледат филми. Благодарение на приложението Audio Guide Bulgaria вече може и да пътувате с телефона си! В него ще намерите едни от най-интересните и популярни екскурзии в България, като по този начин всеки може да избира езика, на който ще слуша аудио гида, както и да определя темпото на движение. Звучи страхотно, нали?

Всички аудио турове са достъпни на най-различни езици. А, ето и къде може да се разходиш:

– София, Рилски манастир, Боянска църква – български, руски, английски, испански, италиански, немски и френски;

– Пловдив – български, руски, английски, испански, италиански, немски, френски, гръцки и турски;

– Несебър – български, руски, английски, немски и полски.

Древна и модерна – София винаги е желана туристическа дестинация!

В приложението може да намерите и много полезна информация за забележителностите и музеите в България – работно време, цени и билети, а също така информация и за най-добрите ресторанти, барове, магазини и  спа центрове. Най-големият плюс е, че всяка една от екскурзиите в приложението може да бъде свалена и да бъде слушана по всяко време. Какво по-хубаво от това да се потопиш в беседа за даден обект, без да си притесняван и обезпокояван от никого? Да усетиш удоволствието не само от дати и  факти, но и да чуеш легенди и история за интересни места и събития! А, приятният музикален съпровод в текстовете на аудио гида подчертава атмосферата на посещаваните обекти и създава невероятно настроение.

Как да не се зарадваш на такава обиколка?!?

Подробна информация за предлаганите продукти и услуги на „Аудиогид България“ може да намерите на сайта им, а аз ви пожелавам приятна разходка с тях!

This post is also available in: English (Английски)