Posted on

Днес няма да ви разказвам за приключенията ми по света и у нас!

Искам да ви представя двама млади бургазлии, чиято мечта е да обиколят света и в същото време да помагат на други хора да организират собствените си пътувания. Това са Александър и Румяна, които към момента са посетили над 35 държави и всяко едно пътуване са организирали и планирали сами. Моля настанете се удобно и се потопете в Мемоарите на една мечта !

Както споменах в последните 3 години те са посетили над 35 държави и споделят техните невероятни приключения в YouTube канала им с бъдещи пътешественици, за да ги предпазят от грешките, които те са допускали , искат да разширят мирогледа на зрителите им отностно различни култури, традиции и религии и най-вече да им покажат различни красиви и невероятни кътчета от света, които не са чак толкова популярни! Дават практични съвети как да се планират пътувания и как да си изберете транспорта за дадено трипче, дават мнение за необичайни храни или просто разказват за вълнуващи места като Мачу Пукчу или за Сахара …

Перу – искам и аз там някой ден 🙂

Накратко ще кажете поредните травъблогъри, които имат канал в YouTube и показват къде са били и какво са правили! Много са и всеки разказва и показва по един и същи начин. Но какво ме впечатли в тях най-много когато те се свързаха с мен? Казаха ми каква е тяхната цел – те искат да са първите травъл влогъри, които искат да премахнат всички туристически агенции!

Бая екстремно изглежда …

Прегледах част от видеата им и на първо място те са доста професионално направени! Второ – те са толкова истински и толкова автентични, че сякаш ти си част от тяхното пътешествие. Тук няма някакви нагласени материали или обработени видеа, а директно разказ от първо лице и всеки става свидетел на момента какво е станало. Честно да си призная много им се радвам и много ме зареждат с положителна енергия, особено когато видя някое място, на което съм бил и те започнат да разказват. Много ме впечатли видеото им за Сингапур, защото това е любимият ми град и за мен бе сбъдната мечта да го посетя, а чрез техните клипчета и разкази аз отново изживях това страхотно приключение!

Любимият ми Сингапур през погледа на Александър и Румяна 🙂

Аз може много да говоря за тях, но ще оставя на вас да се потопите в техните разкази за едни невероятни и авантюристични приключения по света и у нас! Надявам се един ден да се срещнем някъде с тях по широкият свят или да направим съвместно пътуване някъде, защото излъчват такава позитивна енергия, че как да не ти се прииска да попътуваш с тях някъде 🙂

Как да не ти се прииска да се гмурнеш …

Ако не друго, то те ме мотивираха и аз да си направи YouTube канал и май е време да го направя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *