Posted on

Аз съм Иван Кръстев и работя във финансовата сфера, но в свободното си време обичам да пътувам! С течение на времето това се превърна в неизменна част от моят живот. Обичам да пътувам, за да опознавам нови места, хора и култури, както и да създавам спомени и емоции за цял живот. Винаги разказвам с голямо удоволствие на приятели и познати какво съм изживял по време да дадено пътуване! Обичам да правя страшно много снимки, както и да се снимам. Помагам на приятелите ми да си организират пътуванията и давам полезни съвети кога, къде и какво да се посети.

Така и се роди идеята да мотивирам все повече хора да пътуват и опознаят света около нас, създавайки инициативи в социалните мрежи и презентации пред публика. Автор съм на Facebook страницата Професия пътешественик и Instagram профилът my_profession_is_traveller, където ежедневно споделям всякаква информация и снимки от пътуванията ми.

В този блог са събрани пътеписи и фотографии от пътешествията ми. До момента съм посетил около 17% от света, 4 континента, 25 държави и над 160 градове и интересни места.

Автор съм на книгата "Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК", която е сбор от пътешествия из познати и непознати кътчета по света, в които ще четете и съпреживявате престой и приключения сред красива природа, местни забележителности, скандални атракции и хилядолетни традиции и обичаи!

От средата на 2021 г. съм член на Българската асоциация на журналистите и писателите по туризма - АБУЖЕТ.

Това не е стандартен блог, в където ще четете само за невероятни пътувания до екзотични острови, големи градове, екзотични джунгли! Тук ще намерите много повече от разказ за едно пътуване или съвети как да си организирате пътуването и каква храна да пробвате! Ще станете част от емоцията, когато съм бил на всяко едно кътче от света и ще се постарая да ви направя съпричастни, за да може да усетите всичко, което съм усетил и изпитал по време на дадено пътуване. А защо да не изживеете и емоцията на други личности, пътуващи като мен? В този блог няма да се отегчавате само с разказите ми (не си мислете, че съм нарцистичен) - ще срещнете и други интересни личности, пътуващи и живеещи по широкият свят и има какво да кажат 🙂

Всеки може да си намери причина да не пътува! А то не е никак трудно, страшно или скъпо! Въпрос на желание и мотивация е - само ти трябва посока!

Мечтата ми е да посетя всички континенти, но най-вече ми се иска да видя някои от вас, на местата на които съм бил аз и вие сте прочели за тях от мен!

This post is also available in: English (Английски)

2 Replies to “За мен”

  1. Случайно попаднах на сайта.
    Не мога да спра да го разглеждам. Оформен майсторски, с невероятно по обем количество информация.
    А като гледам е съвсем нов.
    Успех на Иван!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *